Η Εταιρία

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη - Lesvos rent a car

Κρατήσεις σε Αεροδρόμιο Μυτιλήνης, Λιμάνι Μυτιλήνης, και σε όλη τη Λέσβο.

Το Discover Lesvos Car Rental είναι ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων - rent a car στη Μυτιλήνη. Προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή της αγοράς και διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο αυτοκινήτων. Άνεση και ασφάλεια στην μετακίνησή σας σε όλο το νησί της Λέσβου με την εγγύηση Discover Car Rental. Το νησί σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Μπορείτε να παραλάβετε το όχημα που σας ενδιαφέρει από το Αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Οδυσσέας Ελύτης), από το λιμάνι της Μυτιλήνης ή την διεύθυνση διαμονής σας.

 

Κάνετε την κράτηση σας (online), μέσω email: info@rentacarlesvos.gr ή τηλεφωνική κράτηση: +30 22510 20391 - Κινητό: +30 6936 057676

Σχεδιάζετε τις διακοπές σας στην Λέσβο;

Ξεκινήστε με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την εταιρία μας και εξερευνήσετε με άνεση και ασφάλεια προορισμούς όπως ο Μόλυβος, η Ερεσός, ο Μανταμάδος, η Σκάλα Καλλονής, η Θερμή, η Αγιάσος και το απολιθωμένο δάσος στο Σίγρι. Η άριστη εξυπηρέτηση και οι τιμές μας διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και την οικονομικότερη λύση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας.

Εμπιστευθείτε μας γιατί σας προσφέρουμε

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Οικονομία

Οικονομία

Ποιότητα

Ποιότητα